Akören Şehit Erol Keskin Ortaokulu

Vizyon: Eğitim Öğretim alanında; mükemmelliği arayan, etik değerlere bağlı, değişim ve gelişmelere açık, farklılıkları zenginlik ve renklilik olarak düşünen, kaliteli, ilkeli, seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine uygun, kaliteli bir eğitim sağlamak amacıyla; eğitim öğretim programını verimli bir şekilde uygulamak, demokratik, insan haklarına saygılı, hoşgörülü, vatanına milletine bağlı, çağdaş düşünen, milli, manevi, insani değerlere sahip tam donanımlı bireyler yetiştirmek, kurumun kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanmak, personele rehberlik etmek, personelin motivasyonunu yükselterek, nitelikli iş yapmalarını sağlayacak ortamlar hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 08.30 15.10
Isınma: KALÖRİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: SERVİS VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akorenortaokulu19.meb.k12.tr

Adres - AKÖREN KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ AKÖREN KÜME EVLERİ NO: 114 OSMANCIK / ÇORUM

Yerleşim Yeri - OSMANCIK AKÖREN KÖYÜ

Adres - AKÖREN KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ AKÖREN KÜME EVLERİ NO: 114 OSMANCIK / ÇORUM